Perfekt kjemi

.

perfekt kjemi"Romeo og Julie møter Grease møter West Side Story i fantastisk kjærlighetsroman!" Slik lyder det på baksiden av denne boken. Wow, tenker vi, det må jo være bra. Eller står vi overfor en real klisjé-bonanza?

Vi husker Sandy fra Grease, den ordentlige, plettfrie jenta som forelsker seg hodestups i en av skolens "bad boys". Cheerleaderen Brittany Ellis' drøm om en plettfri fremtid involverer absolutt ikke en like hodestups forelskelse i Alex Fuentes. Han er gjengmedlem, har rulleblad og er bad boy så det holder. Han passer overhodet ikke inn i overklassejenta Brittanys liv. Umulig kjærlighet, altså. 

Men så tar jo livet innimellom sine uventende, uransakelige veier. Brittany blir sittende sammen med Alex på skolen, og Alex inngår et veddemål med gjengen om at han skal klare å forføre skolens (is)-dronning. Etterhvert innser han imidlertid at det er mer bak den perfekte fasaden enn han trodde. Brittany på sin side dras mot kjekkasens sjarme. 

Kan kjærligheten som oppstår overvinne de opplagte, klassiske barrierene som fattig vs rik, hvit amerikaner vs meksikaner og rebell vs "dydsmønster"? 

Vi får presentert historien fra begges synsvinkel, ettersom de bytter på å være "jeg"-person i annethvert kapittel. Fortellingen har et fint driv, og du blir revet med i handlingen.

Kos deg med denne herlige kjærlighetsromanen i sommer! 

Vigdis Ødegård, Vestnes folkebibliotek

Er boka ledig ved Ålesund bibliotek?

 Ålesund bibliotek | Besøksadresse: Rådhuset, Lavblokka 2. etg. | Tlf: 70 16 22 60 | E-post:
Spjelkavik filial | Moa helsehus | Tlf: 70 16 45 30 | E-post: