Vil du høre en hemmelighet?

.

hemmelighetVil du høre en hemmelighet? Ja vil du sikkert si - men har du tenkt over hvor mange slags hemmeligheter som fins? Noen hemmeligheter blir hvisket, og da må en høre ekstra godt etter, noen hemmeligheter er slett ikke hemmeligheter, noen kan en ikke fortelle, andre er skumle. Noen har en ikke lyst å vite om, og noen hemmeligheter forandrer seg, som når en stor mage blir til en baby. Men kanskje du har lyst å høre min hemmelighet?

Billedboka Vil du høre en hemmelighet? er både skrevet og illustrert av Kaia Dahle Nyhus. Boka en enkel og filosofisk og vil gå rett hjem hos barn i billedbok-/sitte på fanget-alderen - og hos den voksne leseren. Tekst og bilder forsterker hverandre og her er det mye å snakke om. Dette er en "åpen" billedbok med rom for meddikting, fabulering og spørring - for hva er en hemmelighet? Er det en hemmelighet når flere ved om den? Og hva med de voksnes hemmeligheter, som de snakker om på engelsk?

Kaia Dahle Nyhus er bare 25 år og har allerede utgitt 2 billedbøker, som hun selv har skrevet og illustret: Vil du høre en hemmelighet? i 2014 og Pappaer overalt fra 2015. Før det har hun illustret 3 billedbøker med tekst av Gro Dahle, som er moren hennes. Flere av bøkene hennes er prisbelønt. Kaia Dahle Nyhus er en forfatter og illustratør som vi gleder oss til å følge videre.

Gudrun Refstrup, Fræna folkebibliotek

Er boka ledig ved Ålesund bibliotek?

 Ålesund bibliotek | Besøksadresse: Rådhuset, Lavblokka 2. etg. | Tlf: 70 16 22 60 | E-post:
Spjelkavik filial | Moa helsehus | Tlf: 70 16 45 30 | E-post: