Skrivekurs med Atle Håland

Foto: trafo.no

7. - 8. desember blir det skrivekurs for deg som er 16-22 år på Ålesund bibliotek. Det er fortsatt ledige plasser!

Felles for alle som skriver er at vi noen ganger trenger hjelp, verktøy og kreative grep for å komme i gang; fra idé til tekst. På dette kurset vil du få konkrete tips og øvelser til skrivearbeidet ditt, uavhengig av sjanger. I løpet av helgen vil du få tid til å utforske og utvikle dine egne tekstideer og ditt eget litterære univers med kursholder og andre kursdeltakere.

Rettskrivning er ikke viktig, vi jobber med å finne innganger til den skjønnlitterære skrivingen. I løpet av kurset bygger deltakerne opp sitt eget univers. Hver deltaker kan bruke sin sjanger, enten det er dikt, dramatikk, novelle, fantasy eller lignende. I løpet av helgen er håpet å danne et skrivende fellesskap, hvor vi lytter til hverandre, og hvor vi tar tak i det som napper, der det snubler, og bruker dette til noe konstruktivt, i stedet for å se på det som feil.

Atle Håland debuterte i 2015 på Flamme forlag med boka Han, og ga ut samlingen Vannfall, året etter. Begge samlingene høstet gode kritikker og ble raskt solgt ut fra forlaget. Atle har gått på Forfatterstudiet i Bø, og driver det litterære kollektivet Litteraturhuset i Kristiansand. I høst utkommer hans tredje diktsamling som er basert på skriveøvelsene han bruker i dette kurset.

Kurset tar maks 12 deltagere og går over 10 timer:
- fredag 7. des kl 17:00-21:00
- lørdag 8. des kl 10:00-17:00

Kurset er gratis! For påmelding: Mer info om kurset finner du her: https://goo.gl/rz89iC

Skrivekurset er et samarbeid mellom Trafo.no og Ålesund bibliotek.

Ålesund kommune

Ålesund bibliotek
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 15
Lavblokka på rådhuset, 2. etg.
Tlf: 70 16 22 60

 

Moa bibliotek
Besøk: Amfi Moa Syd, 
Langelandsvegen 35
Tlf: 70 16 45 30